EMS Indien

Electronic manufacturing Services, IT Service, Outsourcing udbyder af løsninger: Tandon gruppe

Dynamik, vision og engagement til kvalitet har været nøgler til hurtige vækst i verdens drevet af teknologi og oplysninger. Disse er de kvaliteter, der Tandon teknologi Ventures (TTV) har ejet og vokset med over de sidste 30 år. I dag fortsætter virksomheden med at opkræve frem med nye og varierede initiativer uden at miste synet af den ental mål om at gøre Indien en teknologi og elektronik leder. Tandongroup er EMS leverandør selskab, som også giver softwareudvikling, BPO Services på verdensplan.

TandonGroup er dannet af fire forskellige selskaber med fokus på forskellige domæner.

1) Tandon oplysninger løsninger Pvt. Ltd:

Tandon oplysninger løsninger Pvt Ltd (TISPL) er en leder i giver brugerdefinerede softwareudvikling og konsulentydelser med en vision om at skabe en konkurrencefordel med software og at blive vores kunders mest værdsat partner. TISPL bruger førende teknologi i dens drift og produkter/tjenesteydelser som giver avancerede løsninger og support til at holde vores klient øverst på markedet. Det er en af de Software-udvikling selskab baseret i USA, opererer fra Indien

2) Syrma teknologi:

Syrma teknologi Pvt. Ltd. er en af de velkendte elektronik produktionsvirksomheder, der producerer kvalitet RFID-passiv Tags, præcision spoler og magnetisk for forskellige industrielle applikationer. Beliggende i Chennai, Indien. Syrma teknologi er en del af gruppen Tandon af virksomheder. I de sidste 30 Ã¥r, har Tandon gruppe virksomheder været pionerer inden for elektroniske fremstillingsvirksomhed og outsourcet design tjenester. Syrma har opbygget et ry for at levere verdensklasse, høj kvalitet elektroniske fremstillingsvirksomhed tjenester til producenter af originalt udstyr (OEM’er) pÃ¥ tværs af bred industrisegmenter: telekommunikation, Computer, industriel kontrol, Automotive og medicinsk.

3) hukommelse elektronik:

Hukommelse elektronik Pvt Ltd (MEPL) er en Tandon gruppe selskab. Virksomheden har produktionsenheder i Nasik og Mumbai. Oprettet af gruppen Tandon, er MEPL klar til at give samlede løsninger til kunder inden for forsvar og ikke forsvar markedet i Indien og andre lande.

4) TISBPO: TIS-BPO

(tidligere kendt som Azure InfoTech) er en førende business proces outsourcing selskabet ud af Indien under sin behandling centre på Mumbai, Bangalore og Chennai TIS-BPO er en del af gruppen Tandon, som har over 30 års varieret oplevelse af teknologi outsourcing for mange industrigiganter over hele kloden. TIS-BPO har specialiseret sig i ende til forretningsprocesser, som omfatter billeddannelse, automatiserede og manuelle datafangst, data format konverteringer, back-office behandling og arbejdsprocesløsninger, der er spredt på tværs af forskellige brancher

5) 3 G trådløs kommunikation Pvt. Ltd:

Dette selskab er dannet af Techno-kommercielle fagfolk. Vigtigste vision af selskabet er at være en førende kommunikation solution provider. Selskabet mission er at være et førende konsulentfirma for tjenesteydelser og give kunden en one-stop shop for alle kommunikations krav i det trådløse marked sted, gennem Knowledge Management og værdi tilføjede tjenester.

6) Tandon teknologi Pvt. Ltd:

Tandon teknologi Pvt. Limited (TTPL) er en førende hukommelse modul producent og har været fremstilling PC & Server hukommelsesmoduler siden 1998 på sine faciliteter i Sri Lanka. Selskabets Fulfillment Centre er beliggende i Singapore, Indien, U.K. & USA. Gennem sit distributionsnet partner er TTPL en førende leverandør af hukommelsesmoduler og relaterede produkter på det indiske marked.

Tandon teknologi Ventures tog form i 1978 som Tandon Magnetics, når de første magnetisk optagelse hoved blev fremstillet til diskettedrev. Produkterne, der gjorde deres vej ind i den første generation af IBM PC. Siden da har der været nogen ser tilbage. Som en pioner i opererer ud af Indiens særlige økonomiske zoner, TTV selskaber konsekvent rangeret som den højeste elektronik eksportør fra Indien.

For mere information om vores tjenester, kan du logge på til – vi altid stræber efter at servicere vores kunder bedre. Eventuelle oplysninger kan du kontakte os på links@tandongroup.com

12 betragtning angående “EMS Indien”

  1. I am also writing to make you know what a incredible encounter my friend’s girl gained reading through your web page. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an amazing helping mood to let other folks smoothly know just exactly several multifaceted subject matter. You truly exceeded our own expectations. Thank you for offering these necessary, safe, explanatory and even fun tips about this topic to Julie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.