Går offentligheden ved forordning D (504) tilbyder…

Under Securities Act of 1933, eventuelle tilbud om at sælge værdipapirer skal enten være registreret hos SEC eller opfylde en undtagelse. Forordning D (eller Reg D) giver tre undtagelser fra registreringskravene, så nogle mindre virksomheder til at tilbyde og sælge deres værdipapirer uden at registrere værdipapirer med SEC.

Regel 504 eller forordning D giver en undtagelse fra registrering af de føderale værdipapirlovgivningen for nogle virksomheder, når de tilbyder og sælger op til $1.000.000,00 af deres værdipapirer i en 12 måneders periode.

En virksomhed kan bruge denne undtagelse, så længe det er ikke en blankocheck selskab og behøver ikke at filen rapporter under Securities Exchange Act of 1934. Også, fritagelsen generelt tillade ikke selskaber at hverve eller annoncere deres værdipapirer til offentligheden, og køberne modtager begrænset værdipapirer, hvilket betyder, at de ikke kan sælge værdipapirer uden registrering eller fritagelse gælder.

Regel 504 tillader selskaber at gøre et offentligt udbud af frit omsættelige værdipapirer, men kun hvis én af følgende forhold er opfyldt:

(1) selskabet registrerer tilbyder udelukkende i en eller flere stater, der kræver et offentligt gemt registrering erklæring og levering af et materielle offentliggørelsesdokument til investorer

(2) en virksomhed registrerer og sælger tilbyder i en tilstand, der kræver registrering og videregivelse levering og sælger også i en stat uden disse krav, så længe virksomheden leverer offentliggørelse dokumenter kræves af staten, hvor virksomheden registreret tilbyder at alle købere (herunder dem i den stat, der har ingen sådanne krav) eller

(3) selskabet sælger udelukkende efter stat lov undtagelser, der tillader generelle opfordring og reklame, så længe virksomheden sælger kun til “akkrediteret investorer.

Akkrediteret investor er defineret af føderale værdipapirlovgivning som:

. en bank, forsikringsselskab, registrerede investeringsselskab, business udviklingsselskab eller lille virksomhed investeringsselskab

. en medarbejder fordel plan, i henhold til den medarbejder pensionsindtægt Security Act, hvis en bank, forsikringsselskab eller registreret investeringsrådgiver gør investeringsafgørelser, eller hvis planen har samlede aktiver over 5 millioner dollars

. en velgørende organisation, corporation eller partnerskab med aktiver på over 5 millioner dollars

. en direktør, direktør eller generel partner af virksomheden sælger værdipapirerne

. en virksomhed, i hvilken alle egenkapital ejere er akkrediterede investorer

. en fysisk person, der har individuelle nettoformue, eller fælles nettoformue med personens ægtefælle, der overstiger 1 millioner dollars på tidspunktet for købet

. en fysisk person med indkomst overstiger $200.000 i hvert af de to seneste år eller fælles indkomst med en ægtefælle på over $300.000 for disse år og en rimelig forventning om den samme indkomstniveau i indeværende år eller

. Enhver tillid med samlede aktiver over $5.000.000, ikke dannet for det specifikke formål at erhverve værdipapirer udbydes, hvis køb af værdipapirer er instrueret af en person, der har sådanne viden og erfaring med finansielle og erhvervsmæssige spørgsmål, at han er stand til at vurdere fordelene og risiciene ved den potentielle investering.

. selv om en virksomhed gør en privat salg hvor der er ingen specifikke oplysningskrav levering, et selskab bør sørge for at give tilstrækkelige oplysninger til investorer til at undgå at overtræde anti svig bestemmelser af værdipapirlovgivningen. Det betyder, at eventuelle oplysninger, en virksomhed giver investorer skal være fri for falsk eller vildledende udtalelser. På samme måde, et selskab ikke bør udelukke nogen oplysninger hvis undladelse gør hvad er fastsat til investorer urigtige eller vildledende.

Alle oplysninger, som en investor om skrevet eller mundtlig skal være nøjagtig for ikke at krænke anti bedrageri bestemmelse, alle værdipapirer tilbud er omfattet af denne bestemmelse.

Denne proces giver en langt billigere måde at tage din virksomhed offentlige end de traditionelle IPO, og det også give en meget hurtigere vej til at have firmaets aktier børsnoterede og handel.

Forordning D (504) tilbyder er en metode til at gå offentlig vi anbefaler til vores kunder, vi normalt foretage en gennemgang af selskabet til at se, hvis igangværende offentlige er en farbar vej for dem.

For yderligere information besøg venligst:

3 betragtning angående “Går offentligheden ved forordning D (504) tilbyder…”

  1. I simply wished to thank you very much yet again. I do not know what I would have used without those tactics shared by you regarding that subject matter. It was actually an absolute scary problem in my position, nevertheless taking note of this specialized tactic you solved the issue took me to weep with happiness. Now i’m thankful for your support and thus sincerely hope you really know what an amazing job you have been putting in training the mediocre ones via your webblog. Most probably you haven’t met any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.