Kraften i et hjem ansvarlig lånekapital til at betale ned gæld

Husstande i hele landet befinder sig i en lignende situation. De mangler finansielle midler til at foretage de nødvendige ændringer til deres hjem og har brug at finde en måde at finansiere opgraderinger og fjerne gæld. En populær måde at finansiere disse ændringer uden at dræbe sig selv er ved at tage et hjem ansvarlig lånekapital til at betale ned deres gæld.
Home Equity lån er blevet en hurtig måde at betale ned store kreditkort gæld, finansiering collegeuddannelse og selv tage en ferie. Da aktiemarkedet har tabt en hel del af påskønnelse, har folk køber hjem som et middel til investering, dermed sender boligpriser gennem taget. Kommer en stor påskønnelse i hjemmet med højere priser. Mennesker, der har befundet sig i 20-30 tusind dollars i gæld kan betale det ned ved at tage et hjem ansvarlig lånekapital. Home Equity lån har været en kilde til lettelse og fleksibilitet til at få boligejer ud af gælden og komme videre i livet.
Friværdi skattely
Den største fordel fra at tage et hjem ansvarlig lånekapital er at kunne knuse gæld, men også reducere det beløb, du skylder regeringen hvert år. De fleste lån af design giver ikke nogen skattelettelser, der henviser til, at et hjem ansvarlig lånekapital giver en direkte linjepost for at reducere din gæld. For at finde ud af din friværdi værdi kan du leje en professionel taksator til at komme og fortælle dig, hvor meget det er værd at en bank eller pengeinstitut. Når du har denne figur, kan du nemt finde ud af hvor meget equity har du i dit hjem. For eksempel, bør dit hjem vurdere for $150.000 og du skylder $ 60.000 du har $90,000 i egenkapitalen. Denne egenkapital vil ikke blive en skattepligtig begivenhed skal du købe et større hjem og bruge flere penge. Skal du træde tilbage i dit hjem, kan du blive straffet for forskellen, forudsat at du allerede ikke har taget engangs fritagelsen tilladt af regeringen.
Gældslettelse
Når du har fundet ud af, hvor meget dit hjem er nu værd, er det tid til at ansøge om lånet. Under lånet processen kan du bringe dit kreditkort udtalelser såvel som enhver anden gæld kan skylder til tabellen. Forklare lån officer din situation og bede om, at disse gæld også medtages i den hjem ansvarlig lånekapital. Hvis dit hjem har mindst 40% egenkapital i din ejendom bør du have noget problem at få dem opløst i lånet. Der er mange velrenommerede långivere, der vil hjælpe dig med at finde de rigtige lån for dig. Home Equity lån vil genstarte 15 eller 30-årige uret fra dag ét. Din betaling kan forøge eller formindske afhængigt af hvor meget gæld du tilføje eller kontanter du tager ud af ejendommen.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *