Tilføje kunst til Business rum

Større virksomheder har lært, at samle kunst tilføjer noget specielt til sin overordnede corporate image. En kunstsamling kan omfatte kunst udstillet i venter, eller generelle områder. Større samlinger kan fokusere på uddannelser for ansatte i virksomheden og partnerskaber med området museer eller kunst rum. Desværre slags kunst programmer og samlinger af multi-milliarder dollar selskaber, er normalt ikke inden for rækkevidde for selskaber uden en omfattende kunst budget, hvis det ’ s overvejet overhovedet. Men hvis du er klar til at bruge nogle kreative tænkning kan du oprette en art program, Tilføj ny kunst til dit arbejdsområde, og øget medarbejdertilfredshed. Hvis du ’ re interesseret, holde læsning og få startet med kunstneriske Lifestyling  på arbejdspladsen.
Som virksomhedsejere er en af de første designbeslutninger vi gøre for vores visitkort. De er din klient ’ s første indtryk af din virksomhed. En veldesignet kort bør formidle både en SMS-besked og en følelse. Folk virkelig afhente og indsamle visitkort de er tiltrukket af – selv hvis de don ’ t brug for tjenester lige bortrejst. Hvis du tager tid til at have kortet designet af en sand kunstner, er chancer du vil blive positivt overrasket over resultaterne. Jeg snublede på hvad jeg anser for at være et par store visitkort designvirksomheder ejet af Daniel vilje-Harris og Victoria Arico på jeg foretrækker designere snarere end masseproduceret skabeloner af mange grunde, men først og fremmest fordi jeg don ’ t ønsker at se min ‘ logo ’ på en anden ’ s kortet. Billedet fragtes på visitkortene, skal matche dit arbejdsmiljø med hensyn til udseende og energi. Et beskedent art program på arbejdspladsen kan bidrage til at forene din corporate image for dine kunder og medarbejdere.
Selv hvis din virksomhed allerede har en kunstsamling, det ofte gør ikke ’ t omfatter kunst for personlige arbejdsområder. Folk bruger så meget tid på arbejde, det er vigtigt at tilskynde dem til at skabe en følelse af individualitet med personlig kunst, der tiltaler dem. Delt eller åbne rum kan være perfekt til en lille vand feature til hjælp holde konkurrerende lyde ned. Det ’ s bedst ikke at være alt for ekstreme i valg af kunst på disse vægge, men et par beskedne stykker, en samling af små kunst postkort eller endda en lille skulptur kan bringe instant interesse til et arbejdsområde. Fordi valg af kunst kan være lidt tricky, holde retningslinjer eller politikker, der oprettes for firmaet hjælpe folk deres kunst valg passer til arbejdsområdet.
Hvis du er heldig nok til at have plads i din arbejdsplads for offentlig kunst, kan du bruge pladsen for roterende kunstudstillinger af kunstnere fra hele landet. Du kan også Kommissionens kalkmalerier, skulptur eller faux finish til at tilføje kreative og kunstneriske hånd på dit space. Husk der er ingen grund til at over gøre det på arbejdspladsen, men mener, at den følelse, du ønsker at udtrykke. Hvis du er i et hektisk arbejdsmiljø vælge kunst, der gør du føler dig øjeblikkeligt ro midt i kaos.
Der er så mange måder at kunstnerisk forbedre dit arbejdsområde. Holde nogle efter arbejdstid kunst klasser eller være vært for en udstilling der funktioner kunst lavet af dine medarbejdere. Det ’ s en beskeden investering, der giver tilbage igen og igen, og også hjælper med at støtte lokal kunst i dit community. Brug din fantasi og sammensætte en fantastisk arts program på arbejdspladsen, der vil opmuntre medarbejder kreativitet, interesse i virksomheden, og tilføje til din overordnede virksomhedens image.

1 betragtning angående “Tilføje kunst til Business rum”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.