Pas på psykiske vampyrer

Jeg spurgt ofte, hvordan jeg blive glade og motiverede hele tiden. Svaret har to dele positivitet og Self-Talk.
Mange år siden havde jeg en kollega, der for evigt klager over alt og alle i hendes liv. Hver dag, da hun ankom på kontoret, det ville starte, “du ville ikke tro det… kan du forestille dig, han gjorde det… Dette vil aldrig arbejde, jeg er så træt…” og så videre.
Dette ville gå hele dagen, og det ville drive alle i office nødder!
Hun var, hvad jeg gerne henvise til som en “psykiske Vampire”, en person, der forsøger at stjæle væk din store tanker og energi. Hendes negative energi ville bære dig, hvis du gjorde det muligt at trænge ind i dig. De negative tanker, hun kom op med på en konstant basis virkelig berørt nogle af medarbejderne.
Hun var så negativ, lysene ville komme, da hun forlod et værelse!
Kender du nogen gerne, at i dit liv? Kender du nogen, der hele tiden forsøger at sutte livskraft ud af dig eller dem omkring dig?
OMGIV DIG MED POSITIVITET
Jeg har gjort det min absolutte lov, som jeg ikke tillader nogen negative mennesker hvor som helst i nærheden af mig. Min energi er alt for kostbar, og så jeg beskytte den. Jeg kun omgive mig med mennesker, som er positivt ladede både mentalt og fysisk. Udveksling mellem os er levende og energigivende, ikke nedbryder.
Vi er alle bare gjort op for energi, og vi frigive og tage på energi med hvert åndedrag og tanke. Vi skal være meget forsigtig med hvem vi forbinder med og med hvem vi lader vores energi zone.
Så ord af forsigtighed:
—-Tillad ikke nogen mulighed for at stjæle din livskraft!
POSITIVE SELV TALE
Den andre meget vigtige sondring er at være bevidst om min egen “self tale”.
Snak i mit eget sind er endnu mere vigtigt end hvad andre siger. Holde dine tanker positive. Hvis du finde dig selv fanget i negative Self-Talk stop på én gang og ændre din intern snak. Du skal være opmærksom på de gange, du ikke siger eller tænker nice tanker om dig selv. Du lytter og conditioning dit skjulte selvopfattelse, uanset om du er klar over det.
Hvis jeg nogensinde fange mig at tale negativt til mig selv jeg straks ændre “mentalt spor” og sige noget positivt til mig selv. Hvis noget kommer igen og igen, ved jeg der er en dybere udfordring jeg skal tage fat på. Jeg går derefter til at arbejde med renovering af mit sind med bekræftelser, der er modsat den negative mentale snak.
For næste syv dage blevet meget opmærksom på mennesker omkring dig, og tillade ikke nogen negativ energi omkring dig.
Også være i harmoni med den mentale snak, der foregår i dit eget hoved. Stop eventuelle negative dialog, at du fange dig selv at have, og erstatte det straks med noget positivt!
Som altid, Husk at…
Opret fantastiske resultater!

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen vil blive værdsat – send til: John@TheStreetKid.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *